Desfășurare eveniment

 

1. Ridicarea KIT-urilor de participare.

Cei din Târgu-Mureș și Reghin pot ridica kit-urile de concurs în zilele de miercuri (19.05.2021) și joi (20.05.2021), din SHOWROOM-urile MobilaDalin. Adresele și orele între care sunt deschise magazinele sunt date mai jos.

Ridicarea kit-urilor de concurs pentru cei care sunt din alte orașe, decât Târgu-Mureș și Reghin, se va putea face în ziua de vineri între orele 16:00 - 22:00 și în dimineața zile de sâmbătă din zona de START/SOSIRE (aici găsiți locația pe Google Maps https://maratonscaunuldomnului.ro/info/localizare ). Pentru ziua de sâmbătă dimineata între orele 6:30 și 8:30 se vor putea ridica kit-urile pentru cei înscriși la Maraton. Între orele 8:30 – 9:30 pentru SEMIMARATON iar de la ora 9:30 până la 10:30 se vor putea ridica kit-urile pentru cei înscriși la CROS și DRUMEȚIE.

2. Orele de START. Timpi limită. Drop bag.

MARATON – 9:00 – Timp limită 9 ore; Timp intermediar la punctul de control si hidratare platou 2: 6 ore.

SEMIMARATON – 10:00 – Timp limită 6 ore;

CROS – 11:00 – Timp limită 4 ore;

DRUMEȚIE – 11:10 – Timp limită 6 ore. 

Va fi asigurată o zonă DROP BAG la punctul de Start.

3. Festivitățile de premiere.

Pentru a nu aglomera mult zona de START/SOSIRE vom avea festivități de premiere separate pentru cele 3 curse, astfel: CROS – ora 15:00, SEMIMARATON – 16:00; MARATON – ora 18:00.

4. Program de seară.

După încheierea festivităților de premiere vom avea un concert susținut de binecunoscutul artist Vizi. Concertul este planificat la ora 19:30. După concert, la lăsarea întunericului, vom face un foc de tabără pentru cei care vor să mai stea să povestească experiența concursului.

5. Parcarea pe perioada zilei de sâmbătă. 

În zona START/SOSIRE, din cadrul evenimentului, nu vor fi disponibile locuri de parcare pentru concurenți. Din cauza conformației văii Bistrei, care este o vale montană îngustă, am fost nevoiți să amenajăm o parcare puțin mai jos pe vale. Astfel, mașinile vor putea fi parcate lângă drumul forestier Blidăreasa, pe o zonă a pășunii amenajată temporar ca și parcare, în zona indicata pe harta pe care o găsiți aici: https://maratonscaunuldomnului.ro/parcare.

Accesul spre zona de parcare se va face de pe Valea Bistrei (în localitatea Bistra Mureșului), la 2.7 km de la intersecția drumului comunal Bistra cu DN15 (Reghin - Toplița). După intrarea pe drumul care urcă spre zona START/SOSIRE, la 2,7 km veți face stânga pe drumul forestier Blidăreasa. După ce ați intrat pe drumul forestier parcarea se află la cca. 1.3 km pe partea dreaptă. Va fi un voluntar care vă va indica zona exactă unde veți putea parca.

Din parcare până la zona de START/SOSIRE vom asigura noi transportul cu microbus. Sunt aproximativ 4 km de drum asfaltat. După ce veți parca mașinile va trebui să coborâți până la stația de microbus, indicată pe hartă. Aproximativ 5 minute de mers pe jos. De acolo veți fi preluați de microbus-urile care vă vor transporta până la START/SOSIRE.

Mașinile de transport vor circula între orele 7:00 - 11:00 și 15:00 - 19:00.

6. Modele declarații 

Declaratie pe propria răspundere MSD.pdf

Declaratie tutore.pdf