Detalii despre parcare

În zona START/SOSIRE, din cadrul evenimentului, nu vor fi disponibile locuri de parcare pentru concurenți. Din cauza conformației văii Bistrei, care este o vale montană îngustă, am fost nevoiți să amenajăm o parcare puțin mai jos pe vale. Astfel, mașinile vor putea fi parcate lângă drumul forestier Blidăreasa, pe o zonă a pășunii amenajată temporar ca și parcare, în zona indicata pe harta de mai jos.

Accesul spre zona de parcare se va face de pe Valea Bistrei (în localitatea Bistra Mureșului), la 2.7 km de la intersecția drumului comunal Bistra cu DN15 (Reghin - Toplița). După intrarea pe drumul care urcă spre zona START/SOSIRE, la 2,7 km veți face stânga pe drumul forestier Blidăreasa. După ce ați intrat pe drumul forestier parcarea se află la cca. 1.3 km pe partea dreaptă. Va fi un voluntar care vă va indica zona exactă unde veți putea parca. 

Din parcare până la zona de START/SOSIRE vom asigura noi transportul cu microbus. Sunt aproximativ 4 km de drum asfaltat. După ce veți parca mașinile va trebui să coborâți până la stația de microbus, indicată pe hartă. Aproximativ 5 minute de mers pe jos. De acolo veți fi preluați de microbus-urile care vă vor transporta până la START/SOSIRE.

Mașinile de transport vor circula între orele 7:00 - 11:00 și 15:00 - 19:00.