PROGRAM DESFĂȘURARE 

MARATON SCAUNUL DOMNULUI 4.0

 

1. Ridicarea KIT-urilor de participare. Ședința tehnică. Verificare echipament obligatoriu.

Când îți poți ridica kit-ul?

- Vineri, 14 iunie, între orele 17:00 - 23:00 din zona de START/SOSIRE (aici găsiți locația https://maratonscaunuldomnului.ro/info/localizare).

- Sâmbătă dimineața, pe 15 iunie, între orele 6:00 și 8:00 se vor putea ridica kit-urile pentru cei înscriși la MSD 42K, MSD 21K, MSD 15K și DRUMEȚIE.  

- Între orele 8:00 și 9:00 se vor putea face înscrieri la mini MSD (în limita locurilor rămase disponibile) și se vor ridica kit-urile pentru mini MSD

- Sâmbătă, 15 iunie, ora 8:30 se va intra în zona de START și se va face verificarea echipamentului obligatoriu. Vă rugăm să tratați cu seriozitate acest aspect. Siguranța pe traseu este esențială și nu vom face excepții pentru niciun concurent. Cu toții ne supunem aceluiași regulament!

- Ședința tehnică va avea loc sâmbătă, 15 iunie, la ora 8:40 pentru toate cele 3 curse de alergare și Drumeția.

2. Orele de START. Timpi limită. 

MSD 42K – START: Sâmbătă (15 iunie) ora 09:00 – Timp limită 10 ore; 

Timp intermediar la punctul de control ”Intersecția Gălăoaia Mare cu Gălăoaia Mică” (km 25) - 5 ore

MSD 21K - START: Sâmbătă (15 iunie) ora 09:00 – Timp limită 8 ore; 

MSD 15K - START: Sâmbătă (15 iunie) ora 09:00 - Timp limită 6 ore;

DRUMEȚIE – 10:00 – Timp limită 6 ore.

mini MSD - START: Sâmbătă (10 iunie) ora 11:00 - Timp limită 1 oră; 

3. Premierea. 

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 18:00. Festivitatea de premiere pentru mini MSD avea loc în deschiderea festivității de premiere pentru cursele de adulți, începând cu ora 17:00. 

4. Program de seară. 

După încheierea festivităților de premiere, la lăsarea întunericului, vom face un foc de tabără pentru cei care vor să mai stea să povestească experiența concursului. 

5. Parcarea pe perioada evenimentului.  

Pe drumul din zona START/SOSIRE, din cadrul evenimentului, nu vor fi disponibile locuri de parcare pentru concurenți. Astfel, mașinile vor putea fi parcate lângă drumul forestier Blidăreasa, pe o  zonă a pășunii amenajată temporar ca și parcare, în zona indicată pe harta pe care o găsiți aici:  https://maratonscaunuldomnului.ro/parcare.

Accesul spre zona de parcare se va face de pe Valea Bistrei (în localitatea Bistra Mureșului), la 2.7 km de  la intersecția drumului comunal Bistra cu DN15 (Reghin - Toplița). După intrarea pe drumul care urcă spre  zona START/SOSIRE, la 2,7 km veți face stânga pe drumul forestier Blidăreasa. După ce ați intrat pe drumul forestier parcarea se află la cca. 1.3 km pe partea dreaptă. Veți găsi indicatoare pe drum după care vă puteți ghida.